nuff header

Wednesday, March 16, 2011

ilang laptop....=(

sedih sedih.. huhu memang sedih bangat kalo ilang barang ney kan. skang baru aku tau apa rase orang yang kehilangan barang2 berharga terutama barang2 yang mahal gitu.. then, tiba masa aku untuk menghadapi kehilangan barang2 ney.. and...

pada 9 mac petang.. after playing badminton, dengan berpeluhnye, dengan letihnya..aku masuk ke bilik,,.. dan macam biase 1st thing yang aku carik adalah handset.. biasela.. nak balas mesej awek hehe then... carik punye carik dalam locker tuh.. takder! mak aih,.. kecut dah perut.. memang kebiasaan aku tak kunci locker, and memudahkan lagi urusan PENCURI tu aku tanpa segan silu langsung tidak lock laptop. just like that atas meja.. macam biase2 yang aku wat la.. huhu.. then, lepas carik hanset tu, baru aku perasan laptop takder gak atas meja tuh.. and also.. my wallet has missing.. arghhhh cuak gile... my feeling mase tu.. cuak+sedih+takot+lapa+geram+marah... and all of that things.. gone! barang yang paling aku sayang kot!!! laptop tu abah aku blikan. hanset tu, ptptku bagi.. wallet tu, makwe aku bagi.. aduh.. sedih sedih... takleh nak sambung cite dah..sedih sangat.. hehehe

nanti2 la aku sambung yer... 
haaa walau papepun berlaku.. aku tetap syukur.. syukur pada tuhan coz bagi aku dugaan ney.. tuhan uji hamba nya. kan2.. kalo tak sekarang.. maybe lain kali. and syukur sangat coz dalam susah2 gini aku masih ada family untuk meluahkan, masih ada kawan2 yang sedia mendengar..and kawan yang beri pinjam handset.. hehe tq korang!! ada gak kawan yang bagi duit sket2.. hee and ada yang blanje makan.. hee thanks to all yer =) may God bless u all!!!

thanks God!! 

and berita gembira+terharu, harini, mak abah aku blikan aku laptop baru.. hehehe =) and lepas ney aku nak jaga elok2.. buat korang2, jaga barang leklok.. add values to your things!! i mean, fikir betapa bagaimana susahnye kalau korang kehilangan barang tu, by that, akan membuatkan korang menghargai apa yang ada!! yeahh hee

adios!!!

1 comments:

Faaizz d. Zul said...

dapat laptop baru!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...