nuff header

Wednesday, June 9, 2010

warghh... tengok buku.... mengantuk.....

huhuuu aku tak taula... sama ada aku sorang je ke mengalami masalah ney.. or ramai lagi yang mengalaminyer.. he2 alaaaa ape lagi... mengantuk time tengok buku la... hek2

nak dijadikan cerita.. minggu depan aku exam lor.. 2 subjek je.. bahasa melayu dan dynamics.. tu haa yang dalam gamba tu aku dok study dynamics la tu.. asal aku pegang pensil hijau kesayangan aku jer... mata jadi berat semacam jer... aku pun tak tau kenape(ceaa tak tau ke wat wat tak tau keh2).. rase macam nak baring terus kat situ gak.. mujur la bukan kat bilik. kalo tak memang lena atas katil wahaaa
........haa aku raselakan.. mungkin sebab aku makan nasik lemak tadi kot... tadi gi pasar malam... memang terliur aku tengok nasik lemak.. dah la hujan.. perut aku ni pandai lak merengek bermanje time2 hujan... aku pa lagi... bantai sebungkus... he2... memang ngantuk... keh2

so.. pengajarannya.. korang takpayah tiru sifat2 di atas tu ea.. negatif tuu he2 ..
kesimpulannya.. kite kurangkan makanan berlemak or berminyak yer.. then.. kalau boleh makan awal(dinner).. jangan tunggu sampai lewat malam baru nak dinner.. nnti gemuk plak..
then...kalau exam tu.. study awal2! jangan tangguh2.. tangguh tu adalah pencuri mase.. dosa besar tu..
cukupla setakat ney aku merapu k.. nite!!

4 comments:

aly said...

slalu la gitu..asal lepas mkn nasi lemak je misti ngantuuuk aja @_@

Faaizz d. Zul said...

stadi la enche`

Faaizz d. Zul said...

study bro. layan family outing je. isk3

yusazie said...

alaaa family outing best la bro.. mane buleh tahan haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...