nuff header

Tuesday, June 8, 2010

apa yang sedang bermain di fikiranku??!!

assalamualaikum semer... huh skang ni aku nak tulis semer yang bermain di fikiran aku.. wahahaa ni aku nak start merapu da neh.. ready guys... he2



so.. minggu ni aku sibuk dengan macam2... pagi kelmarin baru je sampai gombak ni dari kelantan dalam kul 430 pagi .. mujurla ada kawan aku ni yang memang mempunyai hati yang baik gi amek aku pagi tu.... minggu lepas aku balik umah.. anta laptop adik aku(yang mane hidup die takkan tenteram kalo takde laptop hehe)... so.. sampai je sini.. banyak yang aku kena buat.. banyak keja yang tak siap.. kuiz dinamik..artikel bahasa melayu tak cari lagi.. folio bahasa melayu tak siap lagi... wuhuuu

then harini alhamdulillah.. syukur coz sempat gak siap pencarian artikel bahasa melayu.. tadi je baru siap binding... esok kena hantar.. dengan bantuan kawan2 aku.. hairi.. hanif and faisal.. yang membekalkan bahan2 untuk artikel.... then fuss siap sudaaa he2 .. thnks to all my frend!!!! and tadi pun aku baru je buat kuiz dynamics(subject engineering yang aku amek sem neh..).. ni lega gak,,,, rase damai la plak petang ni.. hehe

eh. eh.. ada lagi bang oi.... haaa folio bahasa melayu(bm) tak siap lagi.. hajatnyer malam ni la nak wat folio neh.. ada la skit lagi tak siap folio neh setelah direject 2 hari yang lepas.. almaklumla da buat last minute.. haha padan muke.. so.. folio ni berkisarkan tentang kejuruteraan... KEGEMILANGAN TEKNOLOGI KEJURUTERAAN PEMBINAAN DALAM PEMBANGUNAN DAN PENYELIDIKAN NEGARA.. fuhh gempak sungguh tajuk die..

akhir kata.. aku mau main futsal... cuaca pun redup je neh.... malam ni kite sambung keja.. petang ni kite enjoy!!!! hehe

2 comments:

BezBuddy said...

byknye keje die...hehe...chaiyok2 =D

yusazie said...

hehehe cantik kaki yer he2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...